Onze merken

Binnen MoMa-Mooi by Maartje werken wij met twee verschillende merken tijdens de gezichtsbehandelingen. Beide merken zijn zo natuurlijk mogelijk.

De producten worden niet op dieren getest en de verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Ook kunt u in de salon terecht voor de minerale make-up producten van Mintenz.

Mayee Skincare

Mayee Skincare

Mayee staat voor eerlijke skincare op professioneel niveau. De formules van Mayee zijn volledig transparant, zodat u weet wat er wel en niet in uw verzorgingsproduct zit.

Mayee is bedacht door professionele huidspecialisten met +/- 20 jaar ervaring die de beautywereld transparanter willen maken. Dankzij hun expertise zitten de producten vol met de juiste ingrediënten en de beste werking. Mayee is ontwikkeld in een Nederlands laboratorium en wordt in Nederland geproduceerd.

Een gezonde huid zorgt voor een blije huid, en een blije huid straalt. Dat is het effect wat Mayee de huid geeft. Mayee gaat verder dan alleen een gezonde huid, het geeft je pure en eerlijke verzorging. Mayee is vegan, afbreekbaar als het afgespoeld wordt, en de verpakking is volledig recyclebaar.

Wij raden Mayee aan voor de huidjes tot +/- 45 jaar, of voor degene (met lichte huidproblemen) die heerlijk voor de ontspanning komen.

Kalahari Skincare

Kalahari Skincare

Kalahari lifestyle, heeft haar roots in Zuid- Afrika in de Kalahari woestijn. Het garandeert zichtbare huidverbetering én een unieke Afrika beleving. Het merk is geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

De kalahari-producten zijn een mix van botanische en allernieuwste wetenschappelijk bewezen ingrediënten.

Naast een fijne behandeling moeten beautyproducten doen wat ze zeggen: Wérken. En dat doen de producten uit het Kalahari Assortiment, stuk voor stuk. Zichtbaar resultaat is essentieel.

Kalahari heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren, zonder daarbij concessies te doen. Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor iedereen die het beste wil voor zijn/haar huid.

Kalahari is een duurzaam merk. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen. Alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt. Er wordt heel bewust gekeken hoe de giften van de natuur in ons voordeel gebruikt kunnen worden, zonder nadelige gevolgen voor de natuur.

Een gezichtsbehandeling van Kalahari wordt altijd op maat voor u gemaakt. Door middel van een huidanalyse gaan we samen kijken welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen en bij uw huidtype. Zo wordt er altijd de juiste behandeling uitgevoerd.

Om te bereiken en te behouden wat u wilt met huidverbetering heeft Kalahari verschillende effectieve behandelingen ontwikkeld, en een breed aanbod aan producten voor thuisgebruik. Hiermee wordt de huid optimaal verbeterd, worden de resultaten van de behandelingen verlengd en ondersteun je de resultaten thuis. Zo gaan we echt samen werken aan jouw verbeterde huid.

Wij raden Kalahari voor ieder huidtype aan. Zichtbare huidverbetering in combinatie met ontspanning is waar kalahari voor staat. Kalahari werkt erg mooi op huidverjonging, hyperpigmentatie, acne, extreem droge of gevoelige huid.