Ons merk Kalahari Skincare

Ontwikkeld door de Zuid-Afrikaanse Carina Franck, die is opgegroeid in de Kalahari woestijn.

Het merk is vooruitstrevend en altijd bezig met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering.

Hierbij is volop aandacht voor de natuur/ het milieu, vandaar dat de producten een natuurlijke oorsprong hebben.

Reis mee naar Zuid- Afrika tijdens een behandeling, beleef de fijne producten en heerlijke geuren terwijl u ontspant en uw huid verbetert.

Kalahari Skincare

Kalahari Skincare

Kalahari lifestyle, heeft haar roots in Zuid- Afrika in de Kalahari woestijn. Het garandeert zichtbare huidverbetering én een unieke Afrika beleving. Het merk is geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

De kalahari-producten zijn een mix van botanische en allernieuwste wetenschappelijk bewezen ingrediënten.

Naast een fijne behandeling moeten beautyproducten doen wat ze zeggen: Wérken. En dat doen de producten uit het Kalahari Assortiment, stuk voor stuk. Zichtbaar resultaat is essentieel.

Kalahari heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren, zonder daarbij concessies te doen. Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor iedereen die het beste wil voor zijn/haar huid.

Kalahari is een duurzaam merk. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen. Alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt. Er wordt heel bewust gekeken hoe de giften van de natuur in ons voordeel gebruikt kunnen worden, zonder nadelige gevolgen voor de natuur.

Een gezichtsbehandeling van Kalahari wordt altijd op maat voor u gemaakt. Door middel van een huidanalyse gaan we samen kijken welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen en bij uw huidtype. Zo wordt er altijd de juiste behandeling uitgevoerd.

Om te bereiken en te behouden wat u wilt met huidverbetering heeft Kalahari verschillende effectieve behandelingen ontwikkeld, en een breed aanbod aan producten voor thuisgebruik. Hiermee wordt de huid optimaal verbeterd, worden de resultaten van de behandelingen verlengd en ondersteun je de resultaten thuis. Zo gaan we echt samen werken aan jouw verbeterde huid.

Wij raden Kalahari voor ieder huidtype aan. Zichtbare huidverbetering in combinatie met ontspanning is waar kalahari voor staat. Kalahari werkt erg mooi op huidverjonging, hyperpigmentatie, acne, extreem droge of gevoelige huid.